Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Grilování - jak správně grilovat, aby se maso nevysušilo

Grilování není nic složitého: je však třeba dodržovat určité postupy. Nejdřív bychom měli potravinu na grilu osmahnout při vysoké teplotě. Jakmile začne měnit barvu, přesuneme ji na méně exponované místo grilu a dáme ji zase zpátky. Několikrát opakujeme, až je potravina hotová. Necháme-li maso příliš dlouho vystavené vysoké

teplotě, uvolňuje se z něj sůl, ta se pálí a maso se vysušuje. Po sundání z grilu bychom měli ryby a maso nechat ještě několik minut od ležet.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny