Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Olivovo-česneková pasta - jak udělat, připravit

Olivovo-česneková pasta - příprava: Vše smíchejte a rozmixujte. Přikryjte plátýnkem a postavte na 36 hodin na teplé místo (např. na topení). Naplňte hmotu do sklenic a vzduchotěsně uzavřete. Před první konzumací nechte ještě 2-3 dny

stát a poté uchovejte v chladu.

Olivovo-česneková pasta - suroviny:

  • 12 stroužků česneku
  • 4 olivy
  • po 1-2 PL bílého vinného octa a neperlivé minerálky
  • po 1 PL cukru a sójové omáčky
  • 1 ČL soli

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny