Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Feferonková pasta - jak připravit, udělat

Feferonková pasta - příprava: Feferonky očistíme od stopek a semeníků, překrájíme je, vložíme do hrnce, podlijeme troškou vody a zvolna dusíme asi 5 minut. Pak je rozmixujeme, přendáme do širšího kastrolu, přidáme prolisovaný

česnek, kečup, ocet a sůl a za stálého míchání povaříme do husté pasty. Chceme-li ji mít jemnější, můžeme ji ještě promixovat. Horkou pastu nalijeme do malých skleniček, uzavřeme víčky a sterilujeme asi 10 minut při teplotě 85 C.

Feferonková pasta - suroviny:

  • 400 g feferonek
  • 5-7 stroužků česneku
  • 150 ml sladkého kečupu
  • 2 lžíce octa
  • 1 lžička soli

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny