Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Fazolky ve slaném nálevu - jak připravit, udělat

Fazolky ve slaném nálevu - příprava: Z fazolových lusků odstraníme tuhá vlákna a špičky a nakrájíme je na asi 5 cm dlouhé kousky. Vložíme je do vroucí osolené vody a 5 minut povaříme. Scedíme, vložíme do sklenic, zalijeme nálevem, v

němž se vařily (podle naší chuti můžeme ještě dosolit) a dobře uzavřené sterilujeme 30 minut při teplotě 90 C.

Fazolky ve slaném nálevu - suroviny:

  • mladé fazolové lusky
  • sůl dle chuti

 

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny