Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Drobné ovoce ve vlastní šťávě - jak připravit, udělat

Drobné ovoce ve vlastní šťávě - příprava: Dobře vyzrálé, přebrané a očištěné drobné ovoce opereme a necháme dobře okapat. Potom ho skládáme buď promíchané, či po vrstvách, do sklenic a průběžně je prosypáváme jemným krystalovým cukrem. Uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 C.

Drobné ovoce ve vlastní šťávě - suroviny:

  • černý i červený rybíz
  • angrešt
  • maliny
  • ostružiny
  • borůvky
  • krystalový cukr podle potřeby

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny