Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Borůvkový džem z domácí pekárny - recept

Borůvkový džem z domácí pekárny - příprava: Čtvrtinu přebraných a opraných borůvek si odložíme stranou, zbytek rozmixujeme a nalijeme do nádoby pekárny. Přidáme celé borůvky, želírovací cukr a kyselinu citronovou, zapneme program "zavařenina" a necháme ho proběhnout. Hotový džem nalijeme do skleniček, zavíčkujeme a na 10 minut obrátíme dnem vzhůru.

Borůvkový džem z domácí pekárny - suroviny:

  • 1 kg borůvek 1/2 kg želírovacího cukru a 2 lžičky kyseliny citronové

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny