Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Jablková povidla - recept

Jablková povidla - příprava: Oloupaná jablka nastrouháme nebo pokrájíme, přidáme cukr a ocet, promícháme a necháme do druhého dne stát. Druhý den jablka pozvolna dusíme dosklovita. Nakonec je ochutíme skořicí nebo trestí, nalijeme do skleniček, zavíčkujeme a sterilujeme 15 minut při teplotě 85 C.

Jablková povidla - suroviny:

  • 5 kg jablek
  • 2 kg krystalavého cukru
  • 1 dl octa
  • lžička mleté skořice nebo trochu meruňkové nebo vanilkové tresti na ochucení

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny