Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Jablečná přesnídávka, přesnídávka z jablek - recept

Jablečná přesnídávka - příprava: Oloupaná a odjádřincovaná jablka pokrájíme, podlijeme vodou, zasypeme cukrem a dobře rozvaříme. Poté je rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme pudinkový prášek rozmíchaný v trošce vody a za stálého míchání vaříme do zhoustnuti.

Horkou přesnídávku nalijeme do skleniček, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 C.

Jablečná přesnídávka - suroviny:

  • 2 a 1/2 kg jablek
  • 1/2 l vody
  • 200 g krystalového cukru
  • 1 balíček vanilkového pudinkového prášku

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny