Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Hrušková povidla - recept

Hrušková povidla - příprava: Hrušky oloupeme, rozkrojíme, vykrojíme jádřince, pokrájíme na kousky a rozvaříme na kaši. Pak je propasírujeme a za stálého míchání vaříme tak dlouho, až jsou povidla dostatečně hustá. Nakonec přidáme cukr a za stálého míchání jej necháme rozpustit. Horká povidla nandáme do skleniček a sterilujeme 25 minut při teplotě 85 C.

Hrušková povidla můžeme ochutit troškou mleté skořice nebo vanilkovým cukrem.

Hrušková povidla - suroviny:

  • Na 1kg očištěných a rozvařených hrušek 100 g krystalového cukru

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny