Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Šípková polévka - recept, postup, návod, výroba, příprava, suroviny, ingredience

Šípková polévka - recept: ve vodě povaříme asi 5 minut šípky. Scedíme přes plátýnko. Vývar zahustíme škrobem a moukou, 3 minuty povaříme a do středně teplé polévky vmícháme smetanu, med a pšeničné klíčky. Můžeme dochutit mletými oříšky.

Šípková polévka - suroviny: 500 ml vody, 4 lžíce šípků, 8 lžíce kukuřičného škrobu, 4 lžíce sójové mouky, 4 lžíce smetany, 1 lžíce medu, 4 lžíce pšeničných klíčků, 4 lžíce mletých lískových oříšků (nemusí být)

(2 porce, 10 minut přípravy)

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny