Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Polévka z hlívy ústřičné - recept, postup, návod, výroba

Polévka z hlívy ústřičné - recept: Cibuli nakrájíme na kostičky, všechnu zeleninu na malé kousky též. Vše osmahneme na olivovém oleji v hrnci a dusíme asi 2 minuty. Přidáme pokrájenou houbu jménem hlíva ústričná na malé kousky a dusíme další asi 2 minuty. Přidáme všechno koření, osolíme a podlejeme vodou. Necháme 20 minut vařit. Po dvaceti minutách můžeme servírovat. Dochucujeme čerstvě nastrouhaným parmezánem.

Polévka z hlívy ústřičné - suroviny: 250 g hlívy ústřičné, 1 cibule, 1 brambora, 1 mrkev, 1 petržel, 2 kuličky nového koření, bobkový list,   2 lžičky celého kmínu, 1,5 litru vody, 1 lžice olivového oleje, parmezán, sůl.

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny