Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Jahodové gazpacho, gazpačo - recept, postup, návod, výroba

Jahodové gazpacho - recept:   Všechny ingredience na gazpacho vložíme do velké mísy a promícháme rukama. Vrch mísy zabezpečíme celofánem a dáme přes noc odležet do chladničky. Pak vyndáme, vložíme do mixéru a rozmixujeme. Můžeme zředit vodou, pokud je směs hustá.   Gazpacho nalejeme do misek a ozdobíme. Navrch ještě můžeme přidat nasekané mandle, oříšky nebo slunečnicová semínka.

Jahodové gazpacho - suroviny: ½ nakrájených jahod,   1 nakrájená paprika,   1 oloupaná nakrajená okurka,   čerstvý estragon,   trochu olivového oleje,   trochu balzamikového octu,   sůl,   čerstvě namletý pepř,  

 

Na ozdobu

  • ½ šálku nakrájených jahod
  • ½ šálku nakrájené papriky
  • ½ šálku oloupané nakrájené okurky

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny