Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Polévka z dýně Hokkaido - recept, postup, návod, výroba

Polévka z dýně Hokkaido - recept:   Dýni vydlabeme, semínka uschováme. Dýni polijeme lžící oleje a pečeme při 190 °C asi 40 minut. Poté necháme vychladnout a nakrájíme na kousky.   Na pánvi osmažíme na oleji cibulku, přidáme dýni, vývar a uvaříme 15 minut. Rozmixujeme a přidáme sůl a pepř. Pro dochucení můžeme do polévky přidat kokosové mléko, ozdobit koriandrem či opraženými slunečnicovými semínky. Polévku podáváme s opečeným toustem nebo bagetkou.

Polévka z dýně Hokkaido - suroviny:   1 dýně Hokkaido,   1 česnek,   1 cibule,   olivový olej,   hrubá mořská sůl,   1 l vývaru či vody.  

 

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny