Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Pohankové smaženky - recept, postup, návod, výroba, příprava, suroviny

Pohankové smaženky - suroviny:   120 g pohanky, 1/4 l vody, 2 vejce, 20 g másla, sůl, olej na smažení.   Pohankové smaženky - suroviny:   Uvaříme pohankovou kaši, kterou ochladíme asi na 60 stupňů, přidáme rozšlehaná vejce a dobře promísíme. Rozhrneme na plech vymaštěný tukem. Když kaše ztuhne, rozkrájíme ji na čtverce asi 5x5 cm, které z obou stran osmažíme na oleji. Podáváme jako přílohu k masu.

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny