Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Vínové pečivo z pohanky, pohankové mouky - recept, postup, návod, výroba, příprava, suroviny

Vínové pečivo z pohanky, pohankové mouky - suroviny:   200 g másla, 1 polévková lžíce moučkového cukru, 300 g pohankové mouky, 250 g ovesných vloček, 1/2 čajové lžičky prášku do pečiva, 100 g mletých lískových oříšků, 1 vanilkový cukr.   Vínové pečivo z pohanky, pohankové mouky - recept:   Ze všech přísad vypracujeme těsto, které rozválíme (ale ne tence).

Rádélkem vykrajujeme 2 cm široké proužky, které rozdělíme asi na 5 cm dlouhé čtyřúhelníky. Pokládáme je na lehce vymaštěný plech a potřeme žloutkem. Pečeme 15 minut při teplotě 225 stupňů.

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny