Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Sladkokyselé hovězí maso s bylinkami a ovocem - recept, postup, návod, příprava, suroviny

Sladkokyselé hovězí maso s bylinkami a ovocem - recept: Cibuli nakrájejte, nechte zesklovatět na oleji, přidejte maso a opečte ho. Přidejte sůl, pepř, kurkumu, zázvor a skořici. Podlijte vodou a vínem a poduste. Rajčata spařte vroucí vodou, oloupejte a nakrájejte. Brambory oloupejte, nakrájejte a dejte i s rajčaty k masu. Vše poduste doměkka. Ovoce nakrájejte a přidejte k masu. Krátce prohřejte. Nakonec maso dochuťte solí, pepřem a citronovou šťávou. Podávejte s pečivem nebo rýží.

Sladkokyselé hovězí maso s bylinkami a ovocem - suroviny:

  • 1 cibule
  • 4 lžíce oleje
  • 500g hovězího mletého masa
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • kurkuma
  • zázvor
  • skořice
  • 100ml bílého vína
  • 250g rajčat
  • 300g brambor
  • 1 pomeranč
  • 150g broskví (kompot)
  • 50g sušených švestek



Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny