Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Mangová omáčka vhodná k masitým pokrmům - recept, postup, návod

Mangová omáčka vhodná k masitým pokrmům - recept: Mango oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Smícháme s citronovou šťávou. V kastrůlku zahřejeme med a pomerančovou šťávu. Ochutíme špetkou soli, hořčicí a smetanou ke šlehá ní. Dobře promícháme a přidáme čerstvý sýr. Do směsi smetany a medu nasypeme kousky manga. Tato omáčka výborně zdůrazní chuť masových jídel.

Mangová omáčka vhodná k masitým pokrmům - suroviny:

  • 1 mango
  • 2 lžičky citronové šťávy
  • 2 lžičky medu
  • 125 ml pomerančové šťávy
  • 6 lžic smetany ke šlehání
  • 2 lžíce čerstvého sýra nebo tvarohu
  • 1 lžička jemné hořčice
  • špetka soli

 

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny