Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Domácí hranolky ze sladkého bramboru batátu - recept, postup, návod, příprava, suroviny

Domácí hranolky ze sladkého bramboru batátu - recept: batáty oloupeme, nakrájíme podélně na tvar hranolek, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a přivedeme k varu. Vaříme zhruba 10 minut, slijeme a necháme přikryté pokličkou.

Mezitím troubu předehřejeme na 180 °C. Batáty rozprostřeme na plech vyložený pečicím papírem, zakápneme olejem a pečeme ve vyhřáté troubě zhruba 25 minut. Upečené hranolky osolíme a podáváme s kečupem.

 

Domácí hranolky ze sladkého bramboru batátu - suroviny, ingredience:

  • 4 velké batáty
  • 2 lžíce olivového oleje
  • sůl
  • domácí kečup, na dochucení

 

domaci hranolky ze sladkeho bramboru batatu recept postup navod priprava suroviny 

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny