Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Jehněčí kebab, marináda - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Jehněčí kebab, marináda - recept:   Promixujte všechny suroviny na marinádu, tou poté potřete maso a napíchejte ho na špejle. Vložte do misky nebo pekáče, zakryjte a nechte v chladu pár hodin odpočívat. Poté kebab osolte a grilujte ze všech stran asi 10 minut tak, aby maso zůstalo uprostřed svědě růžové.

Marináda na jehněčí kebab:

  • 4 stroužky česneku, prolisované
  • 4 lžíce olivového oleje
  • lžíce mletého koriandru
  • 2 lžičky kmínu
  • 1/2 lžičky papriky
  • 2 lžíce sekané petrželky
  • 3 lžíce citrónové šťávy
  • mořská sůl

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny