Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Grilovaný losos s italskou čočkou - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Grilovaný losos s italskou čočkou: čočku nasypte do hrnce a zalijte studenou vodou. Do plátna zabalte pár kuliček nového koření, celého pepře, bobkového listu a snítku rozmarýnu, pytlík vložte do hrnce s čočkou a vařte maximálně 30 minut. Mrkev, řapíkatý celer, šalotku, stroužek česneku a pórek nakrájejte na malé kostičky.

V hrnci rozehřejte olivový olej a zeleninu orestujte. Do základu přilijte kapku balsamikového octa. Uvařenou čočku přidejte k orestované zelenině a prohřejte. Nakonec vmíchejte rajče nakrájené na kostičky a nasekanou pažitku. Steaky z ryby osolte a opepřete bílým pepřem. V pánvi rozehřejte olivový olej a steaky opečte z obou stran do zlatova. Servírujte s pár lístky petrželky.

 

Grilovaný losos s italskou čočkou - suroviny:

  • losos 4 steaky
  • zelená čočka 300 g
  • nové koření
  • černý a bílý pepř
  • bobkový list
  • rozmarýna
  • mrkev
  • řapíkatý celer
  • pórek
  • balsamikový ocet
  • rajče
  • pažitka
  • olivový olej
  • sůl
  • petrželka

grilovany losos s italskou cockou recept postup navod priprava suroviny ingredience

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny