Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Octová omáčka po kreolsku - recept

Octová omáčka po kreolsku - příprava: V kastrole smícháme 2 naběračky vývaru, ocet, špetku soli, pepř podle chuti, rozmačkané stroužky česneku a dostatečné množství nasekané petržele. Vaříme, dokud se suroviny nespojí. Podáváme

k vepřové pečeni.

Octová omáčka po kreolsku - suroviny:

  • kuřecí vývar
  • 2 lžíce octa
  • sůl
  • pepř
  • 2 stroužky česneku
  • petržel

Zdroj článku: Česká televize, Prima TV

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny