Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Správné skladování a zmrazování uzených ryb

Uzená ryba samozřejmě nejlépe chutná hned po vyuzení, tedy přímo z udírny. Pokud ji však chceme skladovat třebas jen jeden den nebo ji rovnou zmrazit na několik týdnů, měli bychom postupovat se stejnou pečlivostí jako při samotném uzení. Ryba nesnese žádný cizí zápach – ať už ji skladujeme v chladničce nebo ve sklepě, jestliže ji například uložíte vedle aromatického sýra, pak se nemůžete divit, když se její chuť zkazí. Totéž platí pro skladování v mrazničkách.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny