Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Mražení, zmrazování pomerančů - ja to udělat

Plně vyzrálé, sladké a šťavnaté pomeranče zbavené kůry i všech zbytků bílé tkáně, nakrájené na kolečka nebo rozebrané na dílky a zbavené jadérek i kůžičky (pokud je tužší), ukládáme buď nasucho prosypané cukrem do kelímků nebo dóz z plastů, nebo v cukerném sirupu (2 díly cukru a 4 díly vody). Plátky a dílky pomerančů po částečném rozmrazení přidáváme do ovocných salátů a koktejlů a zmrzlinových pohárů. Skladovatelnost 12 měsíců.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny