Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Sůl se sušenými bylinkami vhodná do kuchyně, na vaření - jak vyrobit, udělat

Sůl se sušenými bylinkami - příprava: Všechny přísady dáme do kuchyňského robotu a mixujeme několik sekund na nejvyšší výkon. Bylinkovou sůl uchováváme v dobře uzavřené skleničce, aby neztratila své aroma. Tato sůl se hodí pro

všechny druhy jídel, zejména na přípravu marinád a láků na nakládání masa.

Sůl se sušenými bylinkami - suroviny:

  • 1 kg soli
  • 4 bobkové listy
  • 2 lžičky sušeného tymiánu
  • 2 lžičky sušeného tormarýnu
  • 2 lžičky sušené dobromysli

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny