Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Pomerančová sůl vhodná do kuchyně, na vaření - jak udělat, připravit

Pomerančová sůl - příprava: Oloupeme pomeranč a kůru zabalíme do papírové utěrky. Vložíme kůru do mikrovlnné trouby a 20 sekund zahříváme na vysoký výkon, dokud nevyschne. Pokud není dostatečně suchá, zahříváme ještě

několik sekund. Do kuchyňského robotu dáme 25 g soli a pomerančovou kůru a dobře rozmixujeme. Přidáme zbytek soli a znovu mixujeme, dokud nevznikne jemný prášek. Pomerančovou sůl uložíme do dobře uzavřené skleněné lahvičky.

Pomerančová sůl - suroviny:

  • kůra z velkého pomeranče
  • 150 g hrubé soli

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny