Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Hrášek v jemném sladkokyselém nálevu - jak připravit, udělat

Hrášek v jemném sladkokyselém nálevu - příprava: Vyloupaný hrášek povaříme asi 5 minut v mírně osolené vodě, pak jej scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Nasypeme jej do skleniček, zalijeme horkým nálevem a

uzavřeme víčky. Sterilujeme 40 minut při teplotě 95 C druhý den ještě dalších 20 minut při stejné teplotě.

Hrášek v jemném sladkokyselém nálevu - suroviny:

  • hrášek
  • sůl

Nálev:

  • na 1 l vody
  • 20 g cukru
  • 10 g soli

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny