Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Jak vyrobit bylinkový přeliv na hnědé vlasy - recept, postup, návod, příprava, výroba

Když už vlasy začnete chránit před chemií v šamponech, zamyslete se ještě nad tím, čím je barvíte. I barva se dá totiž pořídit přírodně a doma. Jen nečekejte žádnou barevnou revoluci. Jedná se o bylinky, takže spíš jemně oživíte vlastní tón vlasů.

Domácí bylinková barva má ale kromě toho, že je přírodní a jen vaše, výhodu i v tom, že vlasy vyživuje, chrání a posiluje. Aplikuje se opakovaně a účinek je kumulativní, takže ze začátku možná žádnou změnu nepoznáte, ale postupem času se výsledek dostaví.

Bylinkový přeliv na hnědé vlasy - příprava: Bylinky a slupky vařte ve vodě asi 30 minut, až bude voda velmi tmavá. Nechte vychladnout, důkladně přeceďte a přidejte extrakt z rozmarýnu. Přelijte barvu do lahvičky se sprejem a uchovávejte v chladu. Rozmarýnový extrakt funguje jako konzervant, pokud ho vynecháte, což můžete, připravujte si barvu každé 4 dny čerstvou - voda s bylinami se bez konzervace rychle kazí. Aplikujte na vlasy každý den asi hodinu před sprchováním, pak normálně smyjte. Opakujte, dokud nedosáhnete požadovaného odstínu.

Bylinkový přeliv na hnědé vlasy - suroviny:

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny