Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Pikantní kečup s feferonkami - jak připravit, udělat

Pikantní kečup s feferonkami - příprava: Zeleninu očistíme a pokrájíme, přidáme ostatní ingredience a povaříme asi hodinu. Pak vše propasírujeme přes síto, povaříme do zhoustnutí a dochutíme. Kečup nalijeme do skleniček, uzavřeme

víčky a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 C.

Pikantní kečup s feferonkami - suroviny:

  • 3 kg dobře vyzrálých rajčat
  • 150 g feferonek
  • 4 stroužky česneku
  • 100 g krystalového cukru
  • 1 a 1/2 dl oleje,
  • 1 bobkový list
  • kousek celerové nati
  • mletý pepř
  • sůl dle chuti

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny