Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Rajčatový kečup s jablky a rozinkami - jak připravit, udělat

Rajčatový kečup s jablky a rozinkami - příprava: Očištěná rajčata, jablka a cibuli pokrájíme a 20 minut povaříme. Přidáme rozinky, rajčatový protlak, cukr, ocet, sůl, mletou papriku a skořici a za častého míchání hodinu podusíme.

Potom směs rozmixujeme a propasírujeme přes síto. Nalijeme do skleniček, uzavřeme a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 C.

Rajčatový kečup s jablky a rozinkami - suroviny:

  • 2 kg dobře vyzrálých rajčat
  • 500 g jablek
  • 500 g cibule
  • 1 balíček (100 g) rozinek
  • 100 ml rajčatového protlaku
  • 300 g krystalového cukru
  • 3 dl octa,
  • 2 lžíce soli
  • 1 lžíce mleté sladké papriky
  • 1 lžička mleté skořice

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny