Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

► Rajčatové čatní, čatný se švestkami - recept, postup, návod, příprava, suroviny, ingredience

Rajčatové čatní se švestkami - příprava: Rajčata, švestky, jablka, cibuli a česnek očistíme a pokrájíme, vložíme do kastrolu, podlijeme troškou vody, přidáme koření, cukr a ocet a vše vaříme tak dlouho, až se směs rozdusí a zhoustne.

Dochutíme ji, nalijeme do skleniček, zavíčkujeme a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 C.

Rajčatové čatní se švestkami - suroviny:

  • 1 kg nezralých rajčat
  • 250 g švestek
  • 2 jablka
  • 4 cibule
  • 4 stroužky česneku
  • 1 lžíce mleté sladké papriky
  • 1 lžička mleté skořice
  • 150 g krystalového cukru
  • 1 dl octa

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny