Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Sterilovaná zelenina do polévky - jak připravit, udělat

Sterilovaná zelenina do polévky - příprava: Očištěnou kořenovou zeleninu a cibuli nahrubo nastrouháme, osolíme a na másle dusíme asi 20 minut. Pak přidáme jemně nasekané zelené natě, vložíme do skleniček, uzavřeme víčky a

sterilujeme 10 minut při teplotě 85 C.

Sterilovaná zelenina do polévky - suroviny:

  • 500 g mrkve
  • 400 g celeru
  • 300 g petržele,
  • 200 g cibule
  • 5 celerových natí
  • hrst petrželové natě
  • sůl
  • 250 g másla

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny