Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Zelenina do polévky bez sterilizace - jak připravit, udělat

Zelenina do polévky bez sterilizace - příprava: Všechnu zeleninu očistíme a umeleme na masovém strojku. Promícháme ji se solí a necháme 24 hodin na chladném místě odstát. Poté směs namačkáme do skleniček tak, abychom vytlačili

veškerý vzduch, a zavíčkujeme. Uchováváme na chladném a tmavém místě.

Zelenina do polévky bez sterilizace - suroviny:

  • 5 kg očištěné syrové zeleniny - mrkev (více než ostatních druhů zeleniny), celer, petržel, cibule, kedlubny, pórek, papriky, rajčata, petrželová a celerová nať apod. ,
  • 1 kg soli

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny