Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Sterilovaná zelenina do bramborového salátu - jak připravit, udělat

Sterilovaná zelenina do bramborového salátu - příprava: Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky nebo proužky, promícháme a napěchujeme do skleniček. Zalijeme nálevem, uzavřeme a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 C.

Sterilovaná zelenina do bramborového salátu - suroviny:

  • 2 díly okurek
  • 2 díly mrkve
  • 2 díly hrášku
  • 1 díl červené kapie
  • 1 díl cibule
  • 1 díl celeru
  • 1 díl petržele


Nálev:

  • na 1 l vody 1/4 l octa
  • 30 g krystalového cukru
  • 30 g soli

- svaříme.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny