Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Sterilované domácí lečo - jak připravit, udělat

Sterilované domácí lečo - příprava: Očištěnou zeleninu nakrájíme a vložíme do kastrolu. Přidáme cukr, sůl, ocet a olej,
promícháme a 20 minut povaříme. Směs nandáme do sklenic, uzavřeme víčky a na 10 minut postavíme dnem vzhůru.

Pokud chceme trvanlivost leča zvýšit, srerilujeme je 20 minut při 85 C.

Sterilované domácí lečo - suroviny:

  • 1 kg rajčat
  • 1 kg barevných paprik
  • 1 kg cibule
  • 200 g krystalového cukru
  • 50 g soli
  • 2 dl octa
  • 2 dl oleje

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny