Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Lečo jako polotovar - jak připravit, udělat

Lečo jako polotovar - příprava: Zeleninu očistíme, nakrájíme na proužky, vložíme do kastrolu, osolíme a asi 15 minut za občasného míchání podusíme. Podušenou zeleninu nandáme do sklenic, do každé sklenice dáme 1 lžíci kvalitního oleje,

uzavřeme víčky a 20 minut sterilujeme při teplotě 85 C.

Lečo jako polotovar - suroviny:

  • 50 paprik (kapií)
  • 50 rajčat
  • 1 kg cibule, můžeme použít i cuketu
  • sůl
  • olej

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny