Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Salát z červené řepy - jak připravit, udělat

Salát z červené řepy - příprava: Červenou řepu uvaříme, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle, nebo nakrájíme na tenké nudličky. Očištěné papriky a zelí nakrájíme na nudličky, cibuli na kolečka, přidáme řepu, zalijeme

nálevem, promícháme a necháme do druhého dne v chladu odležet. Znovu promícháme, naplníme do sklenic a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 C.

Salát z červené řepy - suroviny:

  • 1 kg červené řepy
  • 500 g paprik
  • 500 g bílého zelí
  • 400 g cibule

Nálev:

  • 1/4 l octa
  • 1/4 oleje
  • 120 g krystalového cukru
  • 1/2 balíčku přípravku Deko

- ocet lehce zahřejeme, rozpustíme v něm přípravek Deko, přecedíme a promícháme s olejem a cukrem

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny