Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Zeleninový salát se zelím a ředkvičkami - jak připravit, udělat

Zeleninový salát se zelím a ředkvičkami - příprava: Zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky, kostičky, proužky, dle vlastního uvážení. Směs osolíme a dobře promícháme. Napěchujeme ji do sklenic, zalijeme nálevem a necháme alespoň

hodinu stát. Potom sklenice uzavřeme víčky a sterilujeme asi 15 minut při teplotě 85 C.

Zeleninový salát se zelím a ředkvičkami - suroviny:

  • 1/2 kg bílého zelí
  • 1/2 kg ředkviček
  • 1/2 kg paprik
  • 1/4 kg okurek
  • 1/4 kg rajčat
  • 8 lžic soli

Nálev:

  • 1 l vody
  • 650 g krystalového cukru
  • 2 dl oleje
  • 1 balíček přípravku Deko

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny