Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Sterilované červené kapie - jak udělat, připravit

Sterilované červené kapie - příprava: Červené kapie rozpůlíme, vyjmeme semeníky, opláchneme a ještě překrojíme
na poloviny. Vložíme je do osolené vroucí vody a 5 minut povaříme. Scedíme, necháme okapat, vložíme do sklenic a do

každé přidáme lžíci oleje. Uzavřeme víčky a sterilujeme 25 minut při teplotě 85 C.

Sterilované červené kapie - suroviny:

  • červené kapie
  • sůl
  • olej

Nálev:

  • 2/3 l vody
  • 1/3 l octa
  • 100 g krystalového cukru
  • 1 lžíce soli
  • celý pepř
  • nové koření.
  • bobkový list
  • hořčičné semínko

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny