Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Papriky v rajčatovém protlaku (polotovar) - jak připravit, udělat

Papriky v rajčatovém protlaku - příprava: Omytá rajčata překrájíme, podlijeme troškou vody, rozvaříme a propasírujeme přes síto. Přidáme ocet, cukr a sůl a ještě povaříme. Papriky zbavíme stopek a semeníků, omyjeme a zvolna prohříváme

ve vodě při teplotě 80 °C po dobu asi 8 minut. Vyjmeme je, naskládáme do sklenic, zalijeme rajčatovým protlakem, zavíčkujeme a sterilujeme 30 minut při teplotě 85 C.

Papriky v rajčatovém protlaku - suroviny:

  • papriky
  • na 1 kg rajčat 1 dl octa
  • 30 g krystalového cukru
  • 20 g soli

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny