Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Sterilované kedlubnové zelí - jak připravit, udělat

Kedlubnové zelí - příprava: Okrájené kedlubny nastrouháme na hrubém struhadle a povaříme v osolené vodě. Pak je vyjmeme cedníkem, necháme okapat a nandáme do sklenic. Zalijeme horkým nálevem, uzavřeme a sterilujeme 30

minut při teplotě 90 C.

Kedlubnové zelí - suroviny:

  • kedlubny
  • sůl

Nálev:

  • na 1 l vody
  • 2 a 1/2 dl octa
  • 50 g krystalového cukru
  • 20 g soli

- vše svaříme.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny