Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Ředkvičky naložené se zeleninou - jak připravit, udělat

Ředkvičky naložené se zeleninou - příprava: Zeleninu očistíme, omyjeme a pokrájíme, vložíme do mísy a promícháme se solí. Směs vložíme do sklenic, zalijeme nálevem a necháme nejméně hodinu odležet. Pak uzavřeme víčky a

sterilujem 10 minut při teplotě 85 C.

Ředkvičky naložené se zeleninou - suroviny:

  • 1 kg ředkviček
  • 1 kg míchané zeleniny - okurky, papriky, rajčata, zelí
  • 8 lžic soli

Nálev:

  • 1 l vody
  • 2 dl oleje
  • 600-700 g krystalového cukru
  • 1 balíček přípravku Deko

- vše svaříme.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny