Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Růžičková kapusta ve sladkokyselém nálevu - jak připravit, udělat

Růžičková kapusta ve sladkokyselém nálevu - příprava: Kapustičky očistíme, vložíme do vroucí osolené vody a 5 minut povaříme. Scedíme je a naskládáme do sklenic, přičemž je prokládáme kolečky cibule. Do každé sklenice přidáme 3

kuličky pepře, 2 kuličky nového koření a půl lžičky hořčičného semínka. Zalijeme nálevem, uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při teplotě 90 C.

Růžičková kapusta ve sladkokyselém nálevu - suroviny:

  • kapustové růžičky
  • sůl
  • cibule
  • celý pepř
  • nové koření
  • hořčičné semínko

Nálev:

  • 1 l vody
  • 3 dl octa
  • 80 g krystalového cukru
  • 1 lžíce soli

- vše svaříme.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny