Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Růžičková kapusta ve slaném nálevu - jak připravit, udělat

Růžičková kapusta ve slaném nálevu - příprava: Kapustové růžičky očistíme, vložíme do vroucí osolené vody a 5 minut povaříme. Scedíme, nandáme do sklenic, zalijeme slaným nálevem, zavíčkujeme a sterilujeme 30 minut při teplotě 90

C.

Růžičková kapusta ve slaném nálevu - suroviny:

  • kapustové růžičky
  • sůl

Nálev:

  • na 1 l vody
  • 25-30 g soli

- svaříme.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny