Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Pikantní česnek naložený ve víně - jak připravit, udělat

Pikantní česnek naložený ve víně - příprava: Na dno každé skleničky dáme lžičku oleje a na něj vrstvíme stroužky česneku, přičemž je prokládáme kousky barevných feferonek a kořením. Zalijeme teplým nálevem, uzavřeme a

sterilujeme 10 minut při teplotě 85 C.

Pikantní česnek naložený ve víně - suroviny:

  • oloupané stroužky česneku
  • feferonky
  • olej
  • bobkové listy
  • hřebíčky

Nálev:

  • 2 dl bílého vína
  • 1 dl vody
  • 1 dl octa
  • 50 g krystalového cukru
  • 1 lžička soli

- vše svaříme.

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny