Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Vrstvená malinovka - recept

Vrstvená malinovka - příprava: Dobře vyzrálé maliny vložíme do třílitrových sklenic po 2 cm vrstvách. Každou vrstvu malin prosypeme 2 cm vrstvou jemného krystalového cukru, navrch bude cukr. Necháme na chladném místě stát, až obě vrstvy prostoupí a cukr se rozpustí.

Pak necháme volně prokapat přes plátýnko, šťávu nalijeme do sklenic, uzavřeme víčky a sterilujeme 10-15 minut, podle velikosti sklenic, při teplotě 85 C.

Vrstvená malinovka - suroviny:

  • maliny
  • krystalový cukr

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny