Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Borůvkový džem se skořicí - recept

Borůvkový džem se skořicí - příprava: Přebrané a oprané borůvky vložíme do kastrolu, přidáme kousek skořice a za stálého míchání zprudka vaříme, až se odpaří asi třetina tekutiny. Potom postupně počástech přidáme cukr a zprudka vaříme ještě asi 5 minut. Skořici vyjmeme, džem nalijeme do skleniček, uzavřeme víčky a sterilujeme 20 minut při teplotě 85 C.

Borůvkový džem se skořicí - suroviny:

  • na 1 l borůvek 300 g krystalového cukru a kousek celé skořice

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny