Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Ovocná přesnídávka - jak připravit, udělat

Ovocná přesnídávka - příprava: Ovoce očistíme, oloupeme, popř. vypeckujeme, pokrájíme, podlijeme půllitrem vody a rozvaříme. Pak směs rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme krystalový a vanilkový cukr, pudinkový prášek rozmíchaný ve 1/4 litru vody a povaříme dohusta.

Horkou přesnídávku nalijeme do skleniček, uzavřeme a sterilujeme 20 minut při 85 C.

Ovocná přesnídávka
- suroviny:

  • 750 g jablek
  • 750 g směsi dalších druhů ovoce dle chuti
  • 3/4 l vody
  • 100 g krystalového cukru
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 balíček vanilkového, banánového nebo ananasového pudinkového prášku

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny