Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Švestky ve vlastní šťávě - recept

Švestky ve vlastní šťávě - příprava: Omyté švestky rozpůlíme, vypeckujeme a hodně pevně řeznou stranou dolů naskládáme do sklenic, přičemž je průběžně lehce prosypáváme cukrem. Do každé sklenice nalijeme lžíci vody, uzavřeme víčky a sterilujeme 30 minut při 85 C.

Švestky ve vlastní šťávě - suroviny:

  • švestky
  • na 1 sklenici o objemu 0,7 litru 1 lžíce krystalového cukru



Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny