Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Višňová marmeláda s jablky a skořicí - recept

Višňová marmeláda s jablky a skořicí - příprava: Višně zbavíme stopek, opereme a vypeckujeme, jablka okrájíme, zbavíme jádřinců a obojí umeleme na masovém strojku. Vložíme do kastrolu, přidáme skořici, kyselinu citronovou a cukr smíchaný s želírovacím přípravkem, přivedeme k varu a za stálého míchání 5 minut povaříme.

Nalijeme do skleniček, uzavřeme a na 10 minut postavíme dnem vzhůru.

Višňová marmeláda s jablky a skořicí - suroviny:

  • 600 g višní
  • 400 g jablek
  • 1 kg krystalového cukru
  • 1 balíček želírovacího přípravku 1:1
  • 1/2 lžičky mleté skořice
  • 1/2 lžičky kyseliny citronové

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny