Jsme na Facebooku. Pokud chcete dostávat info o nových zlepšovácích, klikněte zde.

Opilé hrušky - recept

Opilé hrušky - příprava: Vodu s krystalovým a vanilkovým cukrem a 150 ml rumu svaříme a po vychladnutí rozvar promícháme se zbytkem rumu. Oloupané hrušky zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky, které ihned vložíme do vody okyselené citronovou šťávou, aby nezhnědly.

Naskládáme je do sklenic, zalijeme nálevem, uzavřeme víčky a sterilujeme 15 minut při 85 C.

Opilé hrušky - suroviny:

  • 1a 1/2 kg dobře vyzrálých hrušek
  • 1/2 l vody
  • 250 g krystalového cukru
  • 1vanilkový cukr
  • šťáva z 1citronu
  • 300 ml rumu

 

Další rady v kategorii

MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny